Гис системы Одесской области Пятница, 29.03.2024, 01:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Мини-чат

Поддержка сайта
Skype: vikus777

Главная » 2010 » Май » 12

     7 травня в Одесі відбувся науково практичний семінар на тему впровадження нового обмінного файлу у форматі XML та сучасного програмного забезпечення для землеустрою. На семінарі взяли участь більшість  суб’єктів землевпорядних та земле оціночних робіт із різних областей, також взяли участь у семінарі представники районних відділів земельних ресурсів, інститутів землеустрою та філій Центру ДЗК. Важливим фактором є участь у семінарі представників Одеського, Львівського та Харківського факультетів землевпорядкування, адже компанія Шелс здійснює допомогу та співпрацю щодо організації учбового процесу на базі її програмних продуктів.

    Якісна підготовка та залучення фахівців дозволило провести на високому рівні такий захід. Майже завжди будь які зміни спричиняють до перегляду технології виробництва та перепідготовці спеціалістів. Піклуючись про своїх користувачів компанія ШЕЛС провела, однією із перших, роботу по впровадженню формату XML.

     Оскільки Геодезична інформаційна система ГІС6 використовується практично у всіх регіонах та довела свою ефективність при веденні Державного земельного кадастру та виконання майже усього переліку землевпорядних, земельно-кадастрових та земле оціночних робіт, досить широке коло у сфері землевпорядкування є її користувачами. Якісно організована технічна підтримка програмних продуктів у результаті співпраці з користувачами, створила умови до оптимізації інтерфейсу та функціоналу програмних продуктів, що дозволяє конкурувати із закордонними аналогами у порівнянні ціна до функціоналу. Таким чином, уже сьогодні можливо стверджувати, що це національний продукт, який вирішує майже усі завдання перед рядовим користувачем у сфері землеустрою.

     На семінарі було ознайомлено присутніх із форматом XML, його реалізації у програмі ГІС6, тенденціями розвитку інформаційних систем. У ході обговорення були дані відповіді на ряд важливих питань. У результаті проведення семінару виявлено необхідність у створенні курсів по підвищенню кваліфікації та підготовці спеціалістів по програмі ГІС6. Адже потужний функціонал даного продукту потребує налагодження системи підготовки із боку компанії розробника та його представництв у регіонах. Також було зазначено на необхідності у проведенні такого роду семінарів із залученням більшої кількості спеціалістів відділів Держкомзему бо вони перш за все повинні бути ознайомлені із тенденціями розвитку інформаційних систем та запровадженими новими стандартами.

     Компанія Шелс поставила собі цілі щодо збільшення популяризації своїх програмних продуктів шляхом активної роботи із користувачами та здійснені технічної підтримки програмних продуктів. Активна участь та велика кількість представників із різних регіонів на семінарі дають можливість стверджувати, що періодично необхідно проводити такі семінари у регіонах. На даний час готується відео посібник по семінару та планується надіслати його усім учасникам семінару.

Завантажити програму семінара                                                                                                                                              Переглянути фотоальбом
Завантажити Наказ Держкомзему №573 от 02.11.2009 року з допоненями 
Просмотров: 1261 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 12.05.2010 | Комментарии (0)

Форма входа

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наш опрос
Как Вы относитесь к качеству землеустройства за период земельной реформы в Украине
Всего ответов: 5

Copyright MyCorp © 2024Используются технологии uCoz