Гис системы Одесской области Четверг, 25.04.2024, 08:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Мини-чат

Поддержка сайта
Skype: vikus777

Главная » Архив материалов
В В рамках виконання робіт по створенню базових карт та розробці повної індексної кадастрової карти, щодо реалізації частини Б договору DKZ-038 від 07.06.2005, компанією ТОВ "БломІнфо-Юкрейн" проводяться вище зазначені роботи на територію Одеської області. Всі роботи по створенню сучасној системи кадастру та по вірному виділенню кадастрових зон і кварталів проводяться в тісному співробітництві з районними землевпорядниками. В рамках виконання даного проекту було розроблено загальну методику виявлення помилок та невідповідностей, та розроблені рекомендації стосовно коригування меж зон і кварталів. На першому етапі роботи зроблено аналіз існуючих даних, виявлені типові помилки та розроблений класифікатор помилок. В автоматичному режимі виявлено дублікати кадастрових номерів та невірно присвоєні кадастрові номери. Далі перевірялися всі існуючі кадастрові одиниці на перетин : «зона-зона», «зона-квартал», «квартал-квартал», «квартал-ділянка», «ділянка-ділянка». Наступним етапом роботи було виявлення кадастрових одиниць які мають помилкове місце розташування (перетинають дороги, вулиці, будівлі і споруди). Усім помилковим ділянкам було проставлено відповідні помилки і ідентифіковано їх як ті, що не відповідають дійсності. Планується проведення навчально-практичного семінару з територіальними підрозділами Держкомзему уОдеській області щодо проведення цих робіт на всю територію області. Просимо Вас детально ознайомитись з викладеними нижче матеріалами. Для більш детального ознайомлення та надання пропозицій завантажити
Просмотров: 1315 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 21.04.2009 | Комментарии (0)

В Государственном комитете Украины по земельным ресурсам состоялся семинар-совещание с участием начальников всех региональных подразделений Службы безопасности Украины по линии контрразведывательной защиты экономики государства в сфере земельных отношений. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Госкомзема. В ходе семинара-совещания отмечалось резко возросшее количество случаев вмешательства посторонних лиц в деятельность госучреждения с целью уничтожения материальных носителей информации. В сообщении подчеркивается, что это вызвано тем, что новое руководство Госкомзема ведет системную работу по инвентаризации бланков госактов на право собственности на земельные участки. По результатам семинара-совещания принято решение о взаимодействии региональных подразделений СБУ и территориальных органов Госкомзема в рамках совместно разработанного плана.
Просмотров: 877 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 21.04.2009 | Комментарии (0)

Просмотров: 1042 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 18.04.2009 | Комментарии (0)

“Лісове господарство Одещини: проблеми та перспектива розвитку” за участю: Заступника голови Державного Комітету лісового господарства України – Ведмідя. Заступника голови обласної державної адміністрації - Кісеолара М.Г.. Заступника начальника відділу землекористування - Дрьомова М.І. Начальника виробничого об’єднання – Подольського. Начальника обласного управління екології – Любарського І.Є. Заступника начальника Головного управління Держкомзему у Одеській області – Лук’янова О.М.
На нараді піднімались наступні питання:
1. Заліснення земель малопродуктивних і еродованих.
2. Боротьба з вітровою і водною ерозією шляхом заліснення.
3. Проблеми отримання правоустановчих документів на земельні ділянки які підлягають залісненю.
Просмотров: 949 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 17.04.2009 | Комментарии (0)

В рубрику Скачать на сайте http://www.gis.org.ua/ добавлено обновление программы GIS v.6.1.0.3. Добавлены правила для запуска разных версий программы и просмотра истории изменений. Добавлен импорт данных из программы Teontax. В окне поиска земельных участков подправлен поиск среди отображённых в списке. Добавлен расчёт денежной оценки с/х угодий по стоимости у гектара агрогруппы. в окне "Карта" добавлена печать рисунка на листах заданного формата.
Просмотров: 1047 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Для тех кто пользуется не только ГИС6, а и ArcGIS!!!
Есть возможность загрузить конвертор IN4 в среде ArcGIS 9.x
Просмотров: 1271 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 13.04.2009 | Комментарии (3)

Вышел новый бланк госакта.

Компания ShelS уже подготовила шаблон под этот бланк. В нём теперь вместо списка совладельцев, имеется список ограничений.
Скачать можно отсюда: Госакт на право собственности А4 2009.fr3
А ещё мы сделали так, что в самом шаблоне показывает сам бланк, но он на печать не поступает, это сделано для удобства редактирования и подстраивания бланков под принтер.
Потому сначала достаточно включить розпечать самого бланка (правой кнопкой мышки по рисунку и выбрать "Друкований"), розпечатать на черновом листочке, подогнать сам рисунок к бланку а потом уже по рисунку подганять поля.
Просмотров: 1708 | Добавил: NickS | Дата: 13.04.2009 | Комментарии (0)

9 квітня 2009 року у сесійній залі Любашівської районної ради відбувся виїзний семінар-нарада з обміну досвідом щодо виконання основних завдань земельної реформи на семінарі були присутні представники Головного управління Держкомзему у Одеській області: заступник начальника головного управління Бердніков Є.С. та начальник відділу державної реєстрації Козаріз Ю.С., керівники Любашівської та Іванівської районної державної адміністрації та районних рад, землевпорядники місцевих рад Любашівського та Іванівського районів, колективи відділів Держкомзему у Любашівському, Іванівському та Березовському районів. Під час семінару-наради було розглянуто порядок складання схем землеустрою та техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративних районів в розрізі території місцевих рад. З відповідною доповідю виступив заступник начальника головного управління Бердніков Є.С. Досвідом складання схеми землеустрою по Іванівському району з присутніми поділився начальник відділу Держкомзему у Іванівському районі Посмітний М.А. Начальник відділу Держкомзему у Любашівському районі Дехтяренко О.О. розповіла про досвід розробки проектів розмежування земель державної та комунальної власності на прикладі населених пунктів Любашівської селищної ради. Після доповідей відбулося обговорення зазначених питань учасниками семінару-наради.
Фото: переглянути
Відео: готується
Просмотров: 957 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 12.04.2009 | Комментарии (0)

Під час проведення 26-27 березня в місті Харкові ІІ Всеукраїнської виставки-форуму “Землевпорядкування і земельні відносини - 2009”, з розгорнутою доповіддю-презентацією «Електронні схеми землеустрою – геоінформаційно-аналітична основа підвищення ефективності використання та охорони земель» виступив заступник начальника Головного управління Держкомзему у Одеській області Бердніков Є.С. Зазначена доповідь-презентація викликала великий інтерес організаторів та учасників виставки, на численні запитання яких Бердніков Є.С. дав відповідні відповіді
Просмотров: 1181 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 12.04.2009 | Комментарии (0)

Тестируется версия ГИС6 - которая качает в координатах снимки из google. Теперь ГИС6 сможет загружать космо-снимки из google уже с привязкой к системе координат. Наши землеустроители частично решат проблему отсутствия актуальной плановой подосновы в своей повседневной работе. Снимки бут скачиваться с максимальным разрешением которое доступно на google.
Просмотров: 1054 | Добавил: gisupravlenie | Дата: 11.04.2009 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »
Форма входа

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наш опрос
Какими ГИС системами вы пользуетесь больше всего
Всего ответов: 122

Copyright MyCorp © 2024Используются технологии uCoz